Barbara Stam wordt Manager Operations bij InShared

Per april is Barbara Stam als Manager Operations bij InShared verantwoordelijk voor Claims en Customer Service. Ze is ervaren op het gebied van het samenbrengen van mens en proces en gaat zich daarom bij InShared focussen op de verdere optimalisatie van humanized services, ofwel het bewaken van zowel de digitale als de menselijke klantervaring bij de verzekeraar.

Het verbeteren van (letsel)schadebehandeling en de ontwikkeling van mensen, organisaties en diensten, lopen als een rode draad door de carrière van Barbara; tot voor kort was ze actief als directeur van medische aansprakelijkheidsverzekeraar Centramed en als interimmanager bij MetZorg. Ze kijkt uit naar haar nieuwe functie."InShared heeft de afgelopen jaren een nieuw geluid laten horen in de markt. Het bedrijf barst van de innovatie, ambitie en service. Ik voelde me er onmiddellijk thuis en kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen zodat de klant de beste service krijgt", aldus Barbara Stam.
 
Barbara is de opvolger van Robbert Slim. Hij maakt in mei 2018 de overstap naar het team business development, dat zich richt op de verdere uitbouw van het platform OutShared.
Jan Schrijver
Geplaatst op 20-03-2018


Share on: