Armand Hoftijzer van Aon naar NN grootzakelijk beurs

Opmerkelijke standhouder op de gisteren voor de eerste maal gehouden beursdag in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum was Nationale-Nederlanden, die sinds enige jaren immers geen beurstekening meer heeft. Met de overname van Delta Lloyd wordt de aanwezigheid op de co-assurantiemarkt weer binnengehaald.

Op de foto links Armand Hoftijzer, die vorige maand bij Nationale-Nederlanden in dienst trad als 'directeur grootzakelijk beurs'. Hij is afkomstig van Aon Risk Solutions waar hij de laatste twee jaar 'deputy chief broking officer and managing director' was. Sinds 2004 was hij in dienst bij Aon. Door als NN op de beursvloer te gaan staan neemt de verzekeraar alvast een voorschot op het omvlaggen van het overgenomen Delta Lloyd. Dit omlabelen van blauw naar oranje staat bij de verzekeraar begin van de zomer op de agenda. Een groot deel van de operaties van Delta Lloyd zal dan van Amsterdam naar Den Haag gaan verhuizen. 

De beurspolissen zijn tot 1 januari 2019 formeel getekend door Delta Lloyd, vulde account director beurs Steven Verhaar (rechts op de foto) voor de volledigheid aan. Steven is sinds 2003 in dienst bij Delta Lloyd (met een onderbreking van ruim 4,5 jaar waarin hij bij Amlin werkzaam was). 
Jan Schrijver
Geplaatst op 21-03-2018


Share on: