am:innosurance in High Tech Campus

Op dinsdag 12 juni 2018 houdt vakblad am: het congres 'am:innosurance' in de High Tech Campus in Eindhoven. De subtitel van het congres is 'inspiratie, educatie en innovatie'/ 'Smart Industry, Innovatievraagstukken in de financiële dienstverlening'.

Wat is trending als het gaat om smart sharing en smart talking? Welke nieuwe modellen zijn er in risk en peer to peer verzekeren? Experts delen hun inzichten. Maar ook: hoe vernieuw je in een branche die steeds consolideert. En wat kunnen we leren van andere branches.

Sprekers zijn o.a. Daan Weddepohl, oprichter van de website peerby.com, welke site het lenen van spullen van mensen in de buurt faciliteert, Arjan van Hessen, een expert op het gebied van taal- en spraaktechnologie, Jochem Davids, CEO van InsureApp, Lard Friese, CEO van NN, Rogier Sparreboom CFO van Aon Groep. Dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis, die onder meer bekendheid geniet als presentator van BNR Nieuwsradio. 

Het programma start om 9.00 uur en wordt om 17.15 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie op http://innosurance.amweb.nl/home

Foto: ook in de 2017-editie van am:innosurance die plaatsvond in Fort Voordorp in Groenekan was Maarten Bouwhuis (rechts) de dagvoorzitter
Jan Schrijver; bron gegevens en foto am:
Geplaatst op 28-03-2018


Share on: