am:dag verhuist naar Van Nellefabriek

De am:dag zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 20 november. Deze dag vindt niet zoals de afgelopen jaren plaats in de Jaarbeurs in Utrecht maar in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

De am:dag, ooit begonnen als congres van Het Verzekeringsblad, is al meer dan 25 jaar het belangrijkste evenement voor de verzekeringsbranche en brengt jaarlijks 2.000 vakgenoten bij elkaar. Dit wordt het 28ste achtereenvolgende jaar dat de bijeenkomst plaatsheeft, jarenlang georganiseerd door Kluwer (als uitgever van Het Verzekeringsblad dat later samenging met AssurantieMagazine tot am:) en daarna door Vakmedianet dat am: van Kluwer overnam. Hier leest u meer over de geschiedenis van het congres.

"Dit jaar met een nieuw concept: completer, interactiever, flexibeler. Met ruimte voor beursstands, inloopsessies, speeddaten, expertzalen, podia, enzovoort. Kortom, voldoende mogelijkheden om contact te maken met je doelgroep, en je merk te activeren", aldus Erik Meester, senior accountmanager van Vakmedianet. 

Ook de allereerste editie vond ooit in de Jaarbeurs plaats, waarna jaargang 2 en 3 in Rotterdam plaatsvonden, te weten in De Doelen. In 2018 komt dit evenement dus weer terug in Rotterdam, nu in het Unesco industrieel erfgoed de Van Nellefabriek. 
Jan Schrijver; bron gegevens am:; foto door Louise Melchers
Geplaatst op 09-03-2018


Share on: