AHG breidt uit met Autoschade Herstel Schepenwijk

AHG breidt uit in Noord-Holland met Autoschade Herstel Schepenwijk. Dit in Enkhuizen gevestigde bedrijf is per 1 maart 2018 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

AHG merkt op met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk haar fijnmazige landelijke netwerk verder in te vullen. Guus van Dreven (links op de foto), directeur van AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.” 

Bas Rek (rechts op de foto): “De markt verandert in een hoog tempo en AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstelbedrijven. Rendement is nodig voor een optimale klanttevredenheid; daarvoor dien je gezond te kunnen investeren in opleiding en equipment. Samen met AHG ben ik klaar voor de toekomst. Daarnaast biedt AHG mij als ondernemer inkoopvoordelen en de mogelijkheid om binnen de keten als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren.” 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto AHG
Geplaatst op 22-03-2018


Share on: