UzS-certificaat voor Autoschade Kanis

Autoschade Kanis is gecertificeerd voor het FOCWA-specialisme ‘Uitdeuken zonder Spuiten’. De hiervoor benodigde audit werd uitgevoerd door Dekra, die vervolgens groen licht gaf voor de certificering. Bijzonder is, zo merkt FOCWA op, dat Autoschade Kanis nog geen lid is van deze vereniging, maar dit nu wel gaat worden.

In navolging van de FOCWA Standaard kunnen bedrijven zich sinds juli 2017 certificeren voor de FOCWA Standaard specialisatie ‘Uitdeuken zonder Spuiten’.  “Ik heb er bewust voor gekozen om mij aan te sluiten bij FOCWA en de nieuwe kwaliteitsnorm ‘Uitdeuken zonder Spuiten’ te omarmen. Dit is immers de bevestiging voor de professionalisering en de hoge kwaliteit die ik nastreef voor mijn opdrachtgevers en klanten. Bovendien draagt dit FOCWA keurmerk bij aan mijn missie om iedere dag mijn vakmanschap in het schadeherstel te omarmen en de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen”, zegt André Kanis van Autoschade Kanis.

FOCWA ondersteunt bedrijven met het behalen van dit UzS-keurmerk door een ‘self assessment tool’ waarbij de ondernemers zich op een eenvoudige en makkelijke manier kunnen voorbereiden op de audits door een onafhankelijke certificerende instelling. Naast de audit moet er ook een praktijktoets worden afgelegd. Ondernemers die zich willen certificeren kunnen zich aanmelden via schadeherstel@focwa.nl. 

 
Jan Schrijver; bron gegevens FOCWA, bron foto Autoschade Kanis
Geplaatst op 21-02-2018


Share on: