Sprinklerinstallatie voor nieuw distributiecentrum Hoogvliet

Aqua+ Sprinklersystemen uit Goor heeft de grootste opdracht in zijn 40-jarig bestaan binnengehaald: de sprinklerinstallatie aan te leggen bij het in Bleiswijk nieuw te bouwen gemechaniseerde distributiecentrum van supermarktketen Hoogvliet.

Onlangs vond de feestelijke contract-ondertekening plaats in het huidige distributiecentrum van opdrachtgever Hoogvliet Supermarkten in Alphen aan den Rijn.

Het nieuwe distributiecentrum heeft een grootte van 72.000 m2 en biedt de mogelijkheid tot uitbreiding met nog eens 10.000 m2. Niet alleen de distributiecapaciteit zal daarmee fors verhoogd worden, maar ook kunnen logistieke processen erdoor geoptimaliseerd worden. 

Algemeen directeur Siep de Haan van Hoogvliet: “Dit nieuwe distributiecentrum is voor ons zeer belangrijk voor de toekomst vandaar dat we zeer zorgvuldig de verschillende partijen voor de nieuwbouw geselecteerd hebben. Aqua+ is een zeer ervaren sprinklerinstallateur en heeft zich ruimschoots bewezen bij soortgelijke projecten”.

“We zijn zeer verheugd dat twee familiebedrijven elkaar gevonden hebben”, zegt Michel Walhof, directeur Aqua+.

Op de foto v.l.n.r. Edwin Wit (directeur Logistiek 2020), Frans Schijf (financieel directeur Hoogvliet), Michel Walhof en Siep de Haan

 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Aqua+
Geplaatst op 28-02-2018


Share on: