Ronald van Schijndel CEO Webhelp Nederland

Na het plotselinge overlijden van Gert-Jan Morsink is Ronald van Schijndel per heden benoemd tot CEO Webhelp Nederland.

Ronald behaalde zijn Master Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij begon zijn carrière als management consultant bij KPMG Consulting gevolgd door verschillende senior leiderschapposities bij Deutsche Post DHL. In 2010 is Ronald teruggekeerd naar Nederland en aangesteld als Managing Director van DHL Global Mail. In 2012 is hij gestart bij Webhelp als Managing Director België en begin 2013 is hij benoemd tot Chief Operating Officer voor de Nederlandse en Belgische activiteiten.

De Nederlandse directie bestaat naast Ronald uit Jan Willem Hoekman en Thomas Blankvoort. Jan Willem continueert zijn CFO positie en Thomas is per heden benoemd tot Chief Commercial Officer. Beiden hebben een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van Customer Experience and Businsess Process Outsourcing.

In Nederland is rechtsvoorganger van dit bedrijf het in 1985 opgerichte callcenter SNT. In ons land heeft het bedrijf 3500 medewerkers op 10 locaties. Sinds 2014 maakt SNT deel uit van de Webhelp Group. Ook Xtrasource, specialist in meertalig multichannel technisch klantcontact, is sinds 2014 onderdeel van Webhelp Nederland. Verschillende verzekeraars maken voor hun klantcontact gebruik van het bedrijf. 

Jan Schrijver, bron gegevens en foto Webhelp
Geplaatst op 28-02-2018


Share on: