Postex, Bugs Business, Openclaims en C-profile genomineerd

Vandaag heeft de NVGA bekendgemaakt welke vier bedrijven genomineerd zijn voor de NVGA am: Innovatieprijs. Dat zijn C-Profile, Postex, Bugs Business en Openclaims. De selectiecommissie heeft deze keuze gemaakt uit tien inzendingen.

Doel van de NVGA am: Innovatieprijs is het stimuleren van innovatie in het volmachtkanaal. De uitreiking van de NVGA am: Innovatieprijs vindt plaats tijdens het NVGA-congres op woensdag 18 april 2018 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. 

Postex heeft zojuist een persbericht uit laten gaan over de nominatie. "Deze heeft betrekking op de intermediairmodule. Deze module is recent ontwikkeld in co-creatie met diverse klanten en levert een bijdrage aan de informatievoorziening richting adviseurs. Hiermee biedt Postex een alternatief voor handmatige poststromen naar adviseurs. Daarnaast geeft deze nieuwe functionaliteit adviseurs een inzage- en controlefunctie voor post die namens de adviseur verzonden wordt naar verzekeringnemers. De module draagt bij aan het zogenaamde ‘vier-ogen-principe’. Gebruikers kunnen hiermee de volgende stap zetten qua optimalisering van interne werkprocessen en kostenbesparing realiseren. Tevens wordt hiermee de dienstverlening van serviceproviders richting aangesloten adviseurs uitgebreid en verstevigd."

C-Profile en Openclaims werden vorig jaar ook genomineerd. Voor C-Profile betreft het: Adviesportaal, een digitaal platform waarmee intermediairs hun particuliere relaties automatisch gepersonaliseerde informatie kunnen leveren. Voor Openclaims gaat het om: WA Connect, een vernieuwde schadeherstelservice. 

Softwareontwikkelaar Bugs Business dankt de nominatie aan: Imago Designer, een flexibele toolkit voor weboplossingen.

 
Jan Schrijver; bron gegevens NVGA, am:, Postex
Geplaatst op 23-02-2018


Share on: