Paul Tekofsky van Nationale Borg naar Chubb

Chubb heeft zijn Surety-team in de Benelux uitgebreid met Paul Tekofsky als Senior Underwriter. Hiermee bouwt Chubb zijn garantie-activiteiten in de Benelux verder uit.

"Chubb behoort wereldwijd tot de grootste verzekeraars op het gebied van garanties en onderscheidt zich o.a. met zijn AA rating van Standard & Poor’s. Met een uitgebreid internationaal netwerk en eigen vestigingen in 54 landen biedt Chubb grote bedrijven in Nederland, België en Luxemburg een breed scala aan contractuele, gerechtelijke en juridische garanties. Het Beneluxteam is onderdeel van het Europese team met garantiespecialisten in alle grote Europese landen", aldus de verzekeraar.

Paul Tekofsky (foto) is 1 januari jl. bij Chubb als Senior Surety Underwriter gestart. De afgelopen zes jaar was hij werkzaam bij Nationale Borg. Bij Chubb richt hij zich met name op het versterken van de relaties met grotere ondernemingen en op de groei van de garantie-activiteiten van Chubb in de Benelux. Hij werkt vanuit het kantoor in Hoofddorp en rapporteert aan Björn Eding, Surety Underwriting Manager.

Björn Eding: “Grote ondernemingen die op zoek zijn naar internationale expertise én lokale aanwezigheid weten ons ook in de Benelux steeds vaker te vinden. Dit komt vooral door onze ruime ervaring en uitzonderlijke financiële kracht. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben we het team uitgebreid met Paul en ik ben bijzonder blij met zijn komst. Hij is zeer ervaren, beschikt over de juiste technische kennis en is ook op commercieel vlak een aanwinst. Ik kijk ernaar uit om samen met hem de Surety-portefeuille uit te breiden.”
 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Chubb
Geplaatst op 09-02-2018


Share on: