OHRA haalt nieuwe HCC-verzekerden binnen met dashcam

Leverancier van dashcams Nextbase, computerclub HCC en verzekeraar OHRA bieden samen een tijdelijke actie aan de 50.000 leden van de computerclub: sluit een autoverzekering af bij de verzekeraar met collectiviteitskorting en ontvang gratis de Nextbase iN-CAR CAMâ„¢ 112.

"Het gebruik van dashcams in Nederland stijgt. Daarmee treden Nederlanders in de voetsporen van weggebruikers in landen als het Verenigd Koninkrijk, waar dashcam footage (beeldmateriaal) al langer wordt gebruikt als onder meer bewijsmateriaal bij verkeersongelukken. Ook is gebleken dat dashcams daar zeer geschikt zijn om asociaal rijgedrag aan te kaarten en om verzekeringsfraude te voorkomen", aldus Nextbase in een persbericht, dat door de samenwerking 'deze voordelen aan een breder Nederlands publiek wil introduceren'.
 
De Nextbase iN-CAR CAM™ 112 is het instapmodel voor beginnende dashcamgebruikers en heeft een waarde van 79 euro. De dashcam is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt onder meer over een compact design en magnetische Click&Go-montage voor eenvoudige installatie in de auto. Andere nuttige features zijn de ingebouwde accu met back-up van dertig minuten in het geval van een ongeluk, en een SOS-databescherming die voorkomt dat belangrijke opnamen per ongeluk worden verwijderd. "Dankzij de vele mogelijkheden die de Nextbase iN-CAR CAM™ 112 te bieden heeft, kan de dashcam fungeren als onafhankelijke getuige in elke verkeerssituatie", aldus het persbericht.
 
“De populariteit van dashcams stijgt. Met name in het Verenigd Koninkrijk worden dashcams steeds vaker gebruikt als hulpmiddel voor bestuurders en verzekeraars”, zegt Richard Browning, verkoopdirecteur van Nextbase. “Daar is al bewezen dat dashcams bestuurders helpen bewuster te worden van hun rijgedrag. Dankzij de unieke samenwerking met OHRA en HCC kunnen we nu ook meer Nederlandse bestuurders laten kennismaken met de voordelen die onze dashcam te bieden heeft.”
 
Rob Coenraads, hoofdredacteur van HCC-uitgave PC-Active: “De samenwerking tussen HCC en OHRA gaat vele jaren terug. De verzekeraar biedt HCC-leden die kiezen voor een OHRA-verzekering, al lange tijd een collectiviteitskorting van vijf procent. Onlangs besloten we Nextbase aan de samenwerking toe te voegen om de leden die een nieuwe autoverzekering afsluiten, een relevant en nuttig apparaat te bieden bovenop die collectiviteitskorting.”
 
• De actie loopt van 26 januari tot en met 26 maart 2018 of zolang de voorraad strekt (500 in totaal). 
• De actie geldt alleen voor autoverzekeringen die OHRA accepteert. 
• De actie geldt alleen voor nieuwe autoverzekeringen. OHRA verloot vijf dashcams onder bestaande klanten. 
• Deelnemers ontvangen binnen vier weken de dashcam nadat de eerste premie door OHRA is ontvangen. 
• De actie wordt uitgevoerd door Autovision (de distributeur van NEXTBASE in Nederland). 
• De actie geldt exclusief voor leden van HCC. 
 
 
 
  
    
    
 
 
Jan Schrijver; bron gegevens Nextbase
Geplaatst op 01-02-2018


Share on: