Nieuwe associate partner voor Heiwegen

Sjef ten Berge (57) en Heiwegen Consultancy zijn ingaande 1 februari 2018 een samenwerking gestart. Als associate partner zal Sjef ten Berge zich richten op de Automotive sectoren Retail, Wholesale en Marketing.

Als mede-eigenaar van Muntstad Skoda en bestuurslid van het Skoda-dealerbestuur heeft Sjef ten Berge ruime ervaring in alle facetten van HR: van werving & selectie tot persoonlijke ontwikkeling en management vraagstukken. Gezien de vergaande schaalvergroting binnen de branche, de sterk veranderende wijze van sales en marketing en techniek zullen er flinke veranderingen in de Automotive ontstaan. De vraag naar grotere diversiteit van medewerkers op de werkvloer en binnen het management heeft zijn intrede reeds gedaan binnen Retail en Wholesale. 

"Talentontwikkeling en begeleiding, proces en sales automatisering, OEM doelstellingen en Connected Car zijn zo maar een aantal onderwerpen waar wij als branche voor grote uitdagingen staan. Dit vraagt niet alleen om meer skills van medewerkers, maar vaak ook een andere aanpak bij werving, selectie en ontwikkeling. Heiwegen Consultancy kan hier een brede bijdrage aan leveren, waarbij de kennis en ervaring van Sjef ten Berge als dealer een unieke toegevoegde waarde heeft", aldus Heiwegen Consultancy. 

 
Jan Schrijver; bron gegevens Heiwegen Consultancy
Geplaatst op 13-02-2018


Share on: