Loss Adjusting door Hanselman op bouwpolis VKG

VKG heeft de VKG Bouw Polis geïntroduceerd. "Een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw, exclusief aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG", aldus de serviceprovider die onderdeel is van a.s.r. De verzekering bestaat uit de bouwstenen Constructieverzekering (CAR), ontwerpaansprakelijkheid (ONTW) en aansprakelijkheid (AVB).

"De VKG Bouw Polis biedt een klantgerichte wijze van schadeafwikkeling: Loss Adjusting. Hierdoor kan de schade sneller uitbetaald worden en komt de bouw niet onnodig stil te liggen", aldus VKG. Genoemde schadeafhandeling wordt uitgevoerd door schade-expert Hanselman Expertises. Het expertisebureau heeft de bevoegdheid om namens de verzekeraar de schade af te handelen. "De aannemer, installateur of zzp-er weet direct waar hij aan toe is en binnen 10 werkdagen moet de schade in zijn geheel en tot tevredenheid zijn afgerond", is de belofte van de serviceprovider.
 
Het nieuwe product is het resultaat van een samenwerking tussen VKG en RI Verzekeringen, waarmee respectievelijk assurantie-ervaring en specifieke branchekennis bij elkaar worden gebracht met als resultaat een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw. De polis kan ook afgesloten worden als het bouwbedrijf geen lid is van een brancheorganisatie. 
 
De polis biedt dekking voor het bouwproject en voor alle bij het bouwproject betrokken partijen. De polis dekt onder meer:
• Materiële schade (CAR)
• Herstellen van gebreken (CAR/ONTW)
• Financiële gevolgschade (AVB/ONTW)
• Zaak- en personenschade + gevolgschade (AVB/ONTW)
 
Premie (exclusief ontwerpdekking) is vanaf € 100,- per maand, inclusief assurantiebelasting. 

RI Verzekeringen is gespecialiseerd in risicomanagement in de bouwwereld.
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 14-02-2018


Share on: