KVDS.be neemt SOVEREX over

Het in Antwerpen (Merksem) gevestigde expertisekantoor KVDS.be, actief in marine en non-marine expertise, heeft de activiteiten van SOVEREX overgenomen.

KVDS.be is een expertisekantoor, gespecialiseerd in het technisch onderzoek van schadedossiers in marine en niet-marine aangelegenheden. Het kantoor, geleid door Bert Smets en Kurt Vanderspinnen (foto), is sinds 15 jaar actief vanuit Antwerpen, waar een team van 7 mensen is tewerkgesteld, aangevuld met enkele freelance medewerkers. Het kantoor beschikt tevens over een uitgebreid internationaal netwerk van correspondenten. Vanaf 1 februari 2018 zijn de activiteiten uitgebreid door de overname van SOVEREX NV, dat geleid wordt door Yves Verbeeck. 
 
"De activiteiten van beide vennootschappen sluiten perfect bij elkaar aan, zodat door de bundeling van de krachten, de marktpositie van KVDS.be versterkt wordt. Hierdoor is KVDS.be in staat de dienstverlening verder te optimaliseren en uit te breiden",  aldus Bert Smets en Kurt Vanderspinnen in hun persbericht.
 
Deze integratie impliceert eveneens dat Yves Verbeeck vanaf 1 februari deel uitmaakt van het KVDS.be team. Bert Smets: "Yves is reeds 25 jaar actief als expert, en brengt dus zijn lange ervaring, vooral in wegtransport, mee naar ons team. Hij zal zich volledig kunnen focussen op het uitvoeren van expertises, en daarbij geruggesteund worden door onze sterke administratie." SOVEREX heeft op het moment van de overname geen vaste medewerkers in dienst.
 
KVDS.be, met hoofdzetel te Antwerpen, neemt ook het kantoor van SOVEREX te Brugge over. Hiermee beschikt het kantoor over een uitvalsbasis dicht bij de havens van o.m. Zeebrugge, Duinkerke en Calais. 
 
Het is de ambitie van KVDS.be om de groei verder te ontwikkelen.  Kurt Vanderspinnen : "Ons kantoor heeft sinds de oprichting een geleidelijke en constante groei gekend. Het is onze ambitie om dit de komende jaren verder te zetten en te versterken. De integratie van de activiteiten van Yves, is hierin een belangrijke stap. Naast groei blijft echter de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening het allerbelangrijkste, net zoals een zeer stipte opvolging van de dossiers."

Op 22 maart houdt KVDS.be een studieavond in Antwerpen met als onderwerp ‘De Expertise nu en straks’. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 05-02-2018

< VorigeVolgende >


Share on: