InsureApp wint Paris Fintech Award

InsureApp uit Nieuwegein was geselecteerd uit 800 aanmeldingen om te pitchen op het ​Paris Fintech Forum. Van de 60 pitches op de 1e congresdag heeft InsureApp de 'Paris Fintech Award' gewonnen voor beste pitch/startup. Tijdens deze pitch benadrukte Jochem Davids dat InsureApp een platform is dat banken, verzekeraars, energiemaatschappijen en retailers kunnen integreren in hun bestaande apps.


"InsureApp zorgt er dan voor dat er op basis van de smartphone-sensors een profiel van de klant samengesteld wordt. Op basis van dit profiel verzorgt InsureApp automatische commerciële triggers voor verzekeringen of coachingnotificaties om bijvoorbeeld iemand zijn rijgedrag of lifestyle aan te passen", aldus Jochem Davids, CEO van InsureApp.

Paris Fintech Forum is wereldwijd een van de grootste bijeenkomsten op het gebied van fintech met een bezoekersaantal van 2600. Het publiek varieert van medewerkers van banken en verzekeraars en telecommunicatiebedrijven tot consultants en investeerders c.q. venture capitalists. Tijdens het congres dat afgelopen dinsdag en woensdag in Parijs plaatsvond, werd een aantal lezingen gegeven en waren er verschillende forumdiscussies. Jochem Davids heeft o.a. deelgenomen aan een forumdiscussie over gezondheid en insurtech. Ook konden geïnteresseerde bezoekers informatie ophalen op de diverse stands van de bedrijven die een pitch hadden gegeven. Op de foto bij hun stand Jochem Davids (links) en Tony Dingemanse.
Jan Schrijver; bron foto InsureApp
Geplaatst op 02-02-2018


Share on: