De Goudse verhoogt eindleeftijd Ondernemers-AOV

De Ondernemers-AOV van De Goudse kan nu worden afgesloten met een eindleeftijd van 68 jaar. Deze eindleeftijd is ook mogelijk voor bestaande verzekerden (tot 59 jaar). "Zo kan het intermediair inspelen op de verhoging van de AOW-leeftijd", zegt de verzekeraar.

Daarnaast heeft de verzekeraar om de Ondernemers-AOV concurrerender te maken voor verschillende beroepen de korting verhoogd. "Voor een groot aantal beroepen geldt een extra concurrerende premie, bijvoorbeeld voor tandartsen, binnenvaartschippers en vrachtwagenchauffeurs", aldus De Goudse.

Verzekerden kunnen gebruikmaken van twee kosteloze preventieve diensten: een jaarlijkse gezondheidscheck en persoonlijke coaching. Voor de coaching werkt De Goudse sinds 1 december 2017 samen met ICAS Nederland. Dit bedrijf (onderdeel van verzekeraar AXA) heeft jarenlange ervaring in coaching en werkt oplossingsgericht. ‘Wij bieden dit aan omdat we merken dat dit bijdraagt aan de effectiviteit en het werkplezier van ondernemers en de continuïteit van het bedrijf’, stelt Bernardo Walta (foto), commercieel directeur bij De Goudse.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto De Goudse
Geplaatst op 09-02-2018


Share on: