CED opnieuw een Best Managed Company

CED mag zich ook dit jaar weer een van de best geleide bedrijven van Nederland noemen, volgens de beoordeling van Deloitte, samen met vijftig andere 'Best Managed Companies'. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het 'Best Managed Companies'-programma.

Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model, dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt. Hans Coffeng (foto), CEO CED Group: “Het geeft veel voldoening dat CED wederom benoemd is als Best Managed Company. Wij zien het als een uitdaging om de processen in de verzekeringssector nog sneller, beter en klantgerichter te maken. CED neemt daarbij graag het initiatief voor vernieuwing. Als een externe partij dan oordeelt dat we te midden van alle ontwikkelingen ook dit jaar weer een van de Best Managed Companies van ons land zijn, dan zegt dat iets over de inzet en bestendigheid van CED en zijn medewerkers. Daar zijn we heel trots op.”

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.
Jan Schrijver; bron gegevens CED
Geplaatst op 14-02-2018


Share on: