Binnenkort ook particuliere schadeproducten in MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies heeft zijn diensten uitgebreid met een vergelijker voor de ORV (overlijdensrisicoverzekeringen). De iAOV-vergelijker biedt de adviseur reeds digitale ondersteuning voor het AOV-advies. MeetingpointAdvies heeft als doel dit voor alle verzekeringsproducten mogelijk te maken. Er wordt onder meer gewerkt aan vergelijkers voor particuliere schadeverzekeringen.

Ter verbreding van MeetingpointAdvies kunnen adviseurs nu op het platform de actuele ORV-premies en -voorwaarden vergelijken van alle maatschappijen. Op dit moment wordt er door The Platform Engineers van TJIP uit Delft ook hard gewerkt aan uitbreiding van het MeetingpointAdvies-platform met vergelijkers voor schade particuliere verzekeringen en collectief inkomen. 
 
Edon Kosters (foto), Business Development Manager bij MeetingpointAdvies: ”Er wordt momenteel met aanbieders van ORV-producten gesproken om, net als bij onze iAOV-vergelijker, via een directe koppeling, digitaal aan te kunnen vragen”.
 
Over MeetingpointAdvies
MeetingpointAdvies is onderdeel van het in 2016 door Meetingpoint gestarte MAS B.V., dat complexe vergelijkingen verzorgt voor het professionele onafhankelijke intermediair. De eerste complete vergelijkingsproductlijn bestaat uit individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. MAS B.V. is sinds 1 december 2016 onderdeel van TJIP B.V.
Jan Schrijver; bron gegevens MeetingpointAdvies
Geplaatst op 28-02-2018


Share on: