Ard Korevaar breidt uit met twee ondernemers

Ard Korevaar Personenschade, welke organisatie als belangenbehartiger werkzaam is, heeft zich versterkt met twee nieuwe ondernemers, te weten Désirée Haartsen en Martin Sterkenburg.

Mr. Désirée Haartsen (43) (foto boven) was voorheen beleidsmedewerkster Slachtofferhulp Nederland en personenschade-expert bij Nostimos. Désirée heeft met ingang van 1 februari 2018 haar kantoor geopend in Eindhoven.

Mr. Martin Sterkenburg (39) (foto via deze link) was voorheen werkzaam bij de Nationale Politie en als schaderegelaar bij Flyct. Martin heeft met ingang van 1 februari 2018 zijn kantoor geopend in Boskoop.
 
Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschade-slachtoffers. "Onze visie is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken wij door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade en daardoor een gezonde balans tussen werk en privé. Dit komt onze klant ten goede. Onze kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken. Onze experts staan ingeschreven in het Register Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast zijn wij aantoonbaar actief in het doorontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en OSR en actief te zijn in werkgroepen van onder andere De Letselschade Raad", aldus het persbericht van deze organisatie, dat met deze twee toetreders werkzaam is vanuit: Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hellevoetsluis, Arnhem, Eindhoven, Boskoop en Bergambacht. 

Nadat Ard Korevaar (56) in maart 2011 was uitgetreden bij Korevaar Van Dijk, ging hij vanuit Bergambacht als zzp'er verder in de personenschadebranche als belangenbehartiger. "Ik heb toen wel het roer omgegooid, bijvoorbeeld door niet in te zetten op acquisitie en door het aantal lopende dossiers beperkt te houden, tot maximaal 70 à 75. Dat is naar mijn mening het maximum om je werk heel goed én met plezier te kunnen doen. Vanaf maart 2013 hebben zich zzp'ers aangesloten bij wie deze filosofie aanspreekt." Met de twee toegetreden zzp'ers komt hun totaal op zes. "Ook nu doen we nauwelijks iets aan acquisitie. Zo besteden we nul komma nul aan Google-adwards bijvoorbeeld en zijn we nauwelijks vindbaar - ja we hebben een website dat wel - op internet. Bijna alle nieuwe klanten komen via mond-tot-mondreclame bij ons, beter kun je niet hebben, het is het beste bewijs van je kwaliteit immers", zegt Ard Korevaar.
Jan Schrijver; bron gegevens Ard Korevaar Personenschade
Geplaatst op 16-02-2018


Share on: