Schadestraat met spuitcabine en 4 kennistheaters op vakbeurs

De eerste editie van de autoschadevakbeurs onder de nieuwe naam 'Auto Prof - AMT Live' vindt plaats op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem met als hoofdthema’s: Leren, Beleven en Ontmoeten. "Het deelnemersveld is de laatste weken flink gegroeid met veel bekende en nieuwe exposanten", meldt de organisatie. In totaal nemen ruim 200 exposanten deel.

Wat in de nieuwe opzet blijft is de schadestraat met spuitcabine. Voor het tweede jaar is de schadestraat met spuitcabine één van de publiekstrekkers. De doorlopende demonstraties van lakgerelateerde bedrijven kunnen steevast rekenen op veel belangstelling.

Door de samenwerking met Vakmedianet-uitgave AMT breidt het vak- en kennisevent ten opzichte van 2017 uit met een AMT kennisplein met 4 kennistheaters waarvan een met APK-thema en een het AMT Theater is. Er zal onder meer aandacht zijn voor bandenklachten, compressorolie, lambda sensoren en elektronicaproblemen uit de praktijk. Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk gepresenteerd.

Eén van de blikvangers op Auto Prof – AMT Live is PartsPoint Group, welke groep aanwezig is met onder meer Tech360 (nieuw concept), AD Nederland, Carprof en Staadegaard. Een andere exposant die uitpakt is Fource, aanwezig via Automotive Academy. Fource gaat ook vier kennissessies per dag in het APK Theater geven. Group Auto Nederland is ook van de partij evenals een aantal  exposanten die nooit eerder deelnamen, zoals Lumileds (Philips Automotive), Duurzaam Repareren, Autosociaal, Interceil en TAC Academy. Bovendien keert een aantal exposanten terug in Gorinchem na een korte afwezigheid. Oskamp Amtech stond in 2017 wel in Hardenberg en neemt nu ook deel in Gorinchem. CBX Nederland is na één jaar afwezigheid weer aanwezig. Doyen Auto Nederland keert na een afwezigheid van vier jaar weer terug op de vloer. Ook ACtronics is terug van weggeweest.

De debuuteditie van 'Auto Prof – AMT Live' is op 30 en 31 januari en 1 februari te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Parkeren is voor alle exposanten en bezoekers gratis. Meer informatie is te vinden op de nieuwe website.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Auto Prof - AMT Live
Geplaatst op 17-01-2018


Share on: