Preventie-seminar in CineMec

Op 22 maart 2018 van 11.30 uur tot 18.00 uur houdt van Empel Inspecties en Advisering voor de tweede keer 'Het Echte Preventie Seminar'. Opnieuw is CineMec in Utrecht de locatie waar het evenement plaatsvindt.

In het (nog niet definitieve) programma worden als sprekers genoemd dr. ir. Ravish Mehairjan (Stedin) over 'predictive maintenance', Erik Overtoom (OBEG) over 'oorzaak en gevolg van brand', drs. Juni Daalmans, over 'DNA is als de software op basis waarvan elk mens gevormd wordt'. Dagvoorzitter is Richard Engelfriet. 

De organisatie verwacht een hoge opkomst o.a. van vertegenwoordigers uit de installatiebranche en de veiligheidsregio’s, risicodeskundigen, verzekeraars en  vastgoedbeheerders.

Tijdens het seminar zullen de genomineerden voor de 'Echte Preventie Award 2018' een korte presentatie gegeven waarna de aanwezigen in de zaal hun voorkeur kunnen uitspreken. Diegene die de zaal kan overtuigen dat zijn product, dienst of idee Echte Preventie het meest benadert, ontvangt uit handen van de winnaar van vorig jaar (Risico’s in Beeld) de Echte Preventie Award 2018. 

Op de foto het winnende team van Risico's in Beeld bij de uitreiking van de Award in 2017
Jan Schrijver; bron gegevens en foto van Empel Inspecties en Advisering
Geplaatst op 31-01-2018


Share on: