Meer Unit4-gebruikers aan de slag met Postex

Twee gebruikers van Unit4 Scenario Assurantie (Dias) hebben opdracht verstrekt voor de koppeling Elektronische Document Verzending (EDV) en Postex. Het betreft Combi Motors Verzekeringen uit Alphen aan den Rijn en Hoeijmakers Groep uit Kessel.

Vorig jaar hebben Unit4 en Postex de EDV-koppeling gerealiseerd in samenwerking met Driekleur Verzekeringen. Vrij snel na de realisatie van de koppeling zijn de eerste Unit4-gebruikers ingestapt zoals bijvoorbeeld Assicuro Private Insurance en Uiterwijk Winkel Verzekeringen. Met het instappen van bovengenoemde kantoren heeft Postex zijn positie binnen de klantgroep van Unit4 versterkt.

"De interesse vanuit de verzekeringsbranche voor de mogelijkheden van het Postex-cloudplatform is groot. Veel bedrijven zetten ook in 2018 in op: digitale transformatie, uitbesteding van postverzending en het faciliteren van online betaalservices (iDEAL). Doelstelling is daarbij om enerzijds de klanttevredenheid te verhogen en anderzijds efficiënter te kunnen werken", zo stelt Postex. 

“Het is voor ons zeer interessant om met Postex in zee te gaan, gezien de voordelen van het platform. Digitalisering van onze klantcommunicatie en de mogelijkheden van de iDEAL-betaaloptie zijn voor ons speerpunt voor 2018. Nadat ik vanuit de markt ben geïnformeerd over de mogelijkheden van Postex en de eenvoud van de oplossing heb gezien in een demo, hoefde ik er niet lang over na te denken om te tekenen", zegt Arthur Heppener, directeur Combi Motors. 

Postex is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf dat een cloudplatform heeft ontwikkeld voor STP-klantcommunicatie. Dit cloudplatform wordt dagelijks gebruikt binnen verschillende sectoren zoals de zorg, de corporatiesector, de verzekeringsbranche en het onderwijs


V.l.n.r. Leonard Cuca (Postex), Arthur Heppener (Combi Motors) en Hans de Wit (Postex) tijdens de contractondertekening
Jan Schrijver; bron foto Postex
Geplaatst op 18-01-2018


Share on: