Jan Peter Bouter in directie RISK Verzekeringen

RISK Verzekeringen in Nieuwegein breidt de directie uit. Het bedrijf benoemt Jan Peter Bouter (51 jaar) per 1 februari 2018 als commercieel directeur. RISK Verzekeringen is een insurtech serviceprovider voor assurantie-adviseurs, verzekeraars en online labels.

Jan Peter Bouter zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid van ​RISK Verzekeringen​ en de implementatie daarvan bij de aangesloten kantoren en de samenwerkende marktpartijen.  

Jan Peter Bouter heeft vele jaren managementervaring in de financiële sector. Hij was intensief betrokken bij het fusieproces van Zwolsche Algemeene Levensverzekering NV en Royal Nederland Leven NV tot Allianz Nederland Levensverzekering NV. Hierna heeft hij gewerkt bij SNS REAAL en deel uitgemaakt van het managementteam van REAAL Verzekeringen. Bij laatstgenoemde verzekeraar was hij commercieel manager. 
 
Sinds 2009 is Jan Peter Bouter als ondernemer onder de bedrijfsnaam CONFIDENTIA actief geweest als businesspartner en sparringpartner voor het assurantie-intermediair. De belangrijkste activiteit van CONFIDENTIA was het bemiddelen tussen kopers en verkopers van assurantiebedrijven. 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto RISK Verzekeringen
Geplaatst op 30-01-2018


Share on: