Duurzaam Repareren op Autoprof - AMT-live beurs

Op de Autoprof – AMT-live beurs met meer dan 200 exposanten, presenteert Duurzaam Repareren (standnummer 223) drie nieuwe initiatieven die interessant zijn voor de doelgroep van de beurs die van 30 januari tot en met 1 februari aanstaande plaatsvindt in de evenementenhal in Gorinchem. De drie initiatieven betreffen het keurmerk Dieselfilter Specialist, het IVS-keurmerk voor diefstalbeveiliging van voertuigen en het online platform van Perfect Green.


Het keurmerk Dieselfilter Specialist is ontwikkeld in het verlengde van de nieuwe wet per mei 2018 inzake het verwijderen van de DPF. Naast het verbod op het verwijderen worden er ook eisen gesteld aan het vervangen en reinigen van deze filters. Het keurmerk zorgt ervoor dat de consument en opdrachtgevers eenvoudig kunnen beoordelen welke bedrijven dergelijke reparaties conform de regels uitvoeren. Aangezien de controle op naleving van de wet is neergelegd bij de APK, is dit keurmerk een goed verlengstuk van de dienstverlening voor APK-keuringstations en garagebedrijven.
 
Het Internationaal Voertuigbeveiliging Standaard (IVS) is een keurmerk dat aansluit bij de moderne technische ontwikkelingen en de huidige omvang van autodiefstal. Het keurmerk heeft geen Nederlands eisenpakket, maar sluit aan bij de internationale testhuizen binnen de EU. Dit betekent eenvoud en lage kosten voor de leveranciers, maar vooral voor de klant/verzekerde. De afgifte en de her-certificering van de systemen kan, onder condities, gedaan worden door de dealers en garagebedrijven. 
 
Het derde initiatief betreft Perfect Green. Dit initiatief, van een aantal autodemontagebedrijven, bestaat al enige tijd. Nieuw is echter dat kort na de beurs het online platform live gaat. Hier kan men onderdelen zoeken, bestellen en betalen. Dit alles met de kwaliteit, leveringsvoorwaarden en garanties waar Perfect Green voor staat.
 
Tijdens de beurs verzorgt Duurzaam Repareren dagelijks om 15.30 uur in het APK theater een kennissessie waarin ingegaan wordt op deze drie initiatieven. 
 
De beurs en ook deze kennissessies zijn gratis bij te wonen. Openingstijden 15.00 - 22.00 uur.
 
Voor een gratis bezoek kunt u zich vooraf aanmelden met onderstaande code: 
1. Ga naar www.autoprof-amtlive.nl
2. Selecteer het evenement Gorinchem
3. Klik op kaarten bestellen
4. Vul de volgende registratiecode in om een gratis entreekaart te krijgen: 71800023715
5. Print uw e-ticket(s) uit en neem deze mee naar de beurs
 
Locatie: 
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2 
4207 HZ Gorinchem 
Jan Schrijver; bron foto Autoprof - AMT Live
Geplaatst op 15-01-2018


Share on: