DiagnosES importeur van Autologic

DiagnosES is de nieuwe exclusieve importeur van Autologic voertuig-diagnoseapparatuur in Nederland. DiagnosES is met directe ingang verantwoordelijk voor de verkoop, aftersales én technische ondersteuning van Autologic hard- en software.

Autologic is merkspecifieke diagnoseapparatuur en heeft nagenoeg dezelfde functies als OEM equipment (OEM staat voor Original equipment manufacturer) die door merkgebonden autobedrijven wordt gebruikt. Het Engelse bedrijf werd in 2017 overgenomen door het Zweedse technologiebedrijf Opus Group. Opus is wereldwijd leverancier van onder meer Opus én Autocom diagnoseapparatuur en diagnostische ondersteuning.

DiagnosES is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in voertuig-diagnose en communicatie-apparatuur voor onder meer personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, trailers, landbouwmechanisatie, grondverzetmachines, jetski’s en in- en outboard-motoren. DiagnosES levert en ondersteunt onder meer de diagnosemerken Autocom, Autologic, Jaltest, Mech5, Foxwell, Opus en Revive motorreiniger.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto DiagnosES
Geplaatst op 04-01-2018


Share on: