Dé specialist op gebied van schadeherstel inboedel en opstal, komt naar u toe!

In de maanden maart en april zal Nomot op diverse locaties in Nederland presentaties geven over alle herstelmogelijkheden die Nomot voor u kan verzorgen. U bent van harte uitgenodigd een presentatie bij te wonen.

Nomot, dé specialist op het gebied van schadeherstel aan inboedel en opstal, komt naar u toe! Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst bij u in de buurt:

20 maart Arnhem
29 maart Breda
10 april Midden Limburg (Stein - Urmond)
19 april Noord Holland (Akersloot)
24 april Drachten


"Onze professionals zullen live demonstraties geven"
Een geweldige gelegenheid voor al onze (potentiële) opdrachtgevers, tussenpersonen, volmachten, experts, schadebehandelaars en/of andere personen die te maken hebben met verzekeringstechnisch schadeherstel aan inboedel en opstal. Zo geven wij u inzicht in alle hersteltechnieken en herstelmogelijkheden die Nomot voor u kan verzorgen. Denkt u aan herstel aan meubels, aanrechtbladen, vloeren, sanitair en kozijnen. De veelzijdigheid van Nomot komt aan bod.
Kortom.. " Een leerzame middag over schadeherstel"

U bent van harte uitgenodigd om deze presentatie kostenloos bij te wonen. De presentaties zullen in de middag plaatsvinden vanaf 13.00 uur. Wij zien u graag op één van deze dagen!

Graag aanmelden voor 23 februari 2018
Aanmelden kan via www.nomot.nl/nomot-op-locatie of door middel van een email aan communicatie@nomot.nl, graag onder vermelding van gewenste datum en locatie.


 
Nomot b.v. (advertorial)
Geplaatst op 31-01-2018


Share on: