Congres 'Ondernemen met Passie'

Op 8 februari 2018 houdt levensverzekeraar Scildon voor zijn relaties het congres “Ondernemen met Passie”. Tijdens dit congres staan de kansen voor onafhankelijk financieel advies centraal.

Het congres vindt van 10.30 uur tot 16.30 uur plaats in het Singer Theater te Laren (NH). Michel van Dam, commercieel directeur van Scildon over de aanleiding voor dit congres: “Nooit eerder waren er zoveel kansen voor de onafhankelijk financieel adviseur. In een complexer wordende samenleving krijgen consumenten op steeds meer gebieden een grotere eigen verantwoordelijkheid om hun financiële zekerheid voor de toekomst te regelen. Daarbij zien wij dat de maatschappelijke waardering voor onafhankelijk advies groeit. Ook vanuit Europese wet- en regelgeving. Tijdens het congres zullen wij een aantal van de kansen voor onafhankelijk financieel adviseurs verkennen. Hierbij zullen we onder meer ingaan op technologische ontwikkelingen in de financiële wereld. Voor onafhankelijk financieel adviseurs wordt het de uitdaging om hun dienstverleningsmodel tijdig op veranderende wensen van consumenten aan te passen. Dat kan door slim gebruik te maken van nieuwe technologische mogelijkheden. Tegelijkertijd is het van belang de persoonlijke aanpak in contacten met klanten te handhaven. Dat is een complex evenwicht.” 
 
Tijdens het congres worden inleidingen verzorgd door onder meer:
• Dirk Brounen: Hoogleraar vastgoedeconomie Tilburg University
• Hugo Reijkens: Innovatiemanager Mastercard
• Joseph Oubelkas: Auteur
• Theo Krins: Manager vermogensadvies Scildon

Ook zijn er twee rondes van workshops.
 
Meer informatie over dit congres is te vinden op www.scildoncongres.nl. Onafhankelijk financieel adviseurs die dit congres willen bijwonen, kunnen zich hiervoor inschrijven.
Jan Schrijver; bron afbeelding Scildon
Geplaatst op 08-01-2018


Share on: