Brancheregister brengt schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week VITEX EXPERTISE te DRUTEN in beeld.

Vitex is in 2007 opgericht door Gert Jansen en Jan Dekkers. De bedrijfsactiviteiten zijn ondergebracht bij Vitex Raalte BV (Gert Jansen) en Vitex Druten BV (Jan Dekkers). Vitex levert maatwerk op het gebied van voertuigtaxatie, importadvies, BPM-aangifte en BPM-berekening, zowel voor particulieren als voor officiële merkdealers, autobedrijven en autohandelaren. 

EEN TAXATIE DOOR VITEX GEEFT U DUIDELIJKHEID:

  • bij technische schade (in geval van garantie/aansprakelijkheid) 
  • bij schade na een aanrijding (contra-expertise)
  • over de waarde van een voertuig voor het afsluiten van een verzekering.

Met een gedegen taxatierapport worden de kosten van de schade en/of de waarde van het voertuig helder in beeld gebracht, zowel voor personenauto’s, motoren, campers en caravans, als voor zwaar materieel, landbouwvoertuigen en -machines.

Vitex Expertise b.v.: http://www.schade-magazine.nl/brancheregister

De NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons Brancheregister zijn gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het Brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl
EMG b.v.
Geplaatst op 19-01-2018


Share on: