BosBoon bundelt krachten met RVJ

Gisteren werd tijdens de jaarlijkse oesterparty van BosBoon Expertise bekendgemaakt dat per die dag - 8 januari - officieel een joint venture is gestart met RVJ Expertises.

BosBoon Expertise Group met kantoren te Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen gaat haar dienstenpakket uitbreiden met het vakgebied “Brand/Property”, welke uitbereiding wordt gerealiseerd door middel van een joint venture met RVJ Expertises & Taxaties te Amsterdam. Deze uitbreiding vindt plaats vanuit de ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor expertise in alle disciplines van dienst te kunnen zijn. De twee kantoren in Amsterdam zullen op korte termijn worden samengevoegd.

“Uiteraard op provinciaal gebied, maar met name in de co-assurantiemarkt kunnen voortaan binnen BosBoon Expertise Group “brand/property” expertise-opdrachten worden behandeld”, spreekt directie-voorzitter Mathy Boon enthousiast uit. Directeur Pieter-Paul Verhorst van RVJ vult hem aan: “Wij kijken ernaar uit om onze dienstverlening, zowel landelijk als internationaal, nóg breder en efficiënter te kunnen inzetten. Zo zijn de continuïteit en het hoge serviceniveau ook voor de toekomst gewaarborgd”.

Vanaf 8 januari 2018 worden vanuit de vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen de “brand/property” expertises uitgevoerd onder de naam RVJ-BosBoon Expertise. 
Margret Wallaard, bron gegevens BosBoon Expertise
Geplaatst op 09-01-2018


Share on: