Water-, brand- of transportschade?

Kooistra Opkopers is een vertrouwde naam in de markt. Een Dokkums bedrijf dat bekend staat om zijn snelheid, flexibiliteit en goede biedingen bij het opkopen van alle mogelijke schadegoederen na rook-, water-, brand- of transportschade.

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd
J
e kan het zo gek niet bedenken of Kooistra Opkopers koopt het! Zelfs elektronica met waterschade.

Met ruim 45 jaar ervaring in de branche, eigen winkels in het noorden van het land en een groot internationaal netwerk kunnen zij gegarandeerd goederen kwijt waardoor zij altijd een bieding neerleggen. Fair. Snel. Die faire prijs, snelheid, flexibiliteit en goede naam zijn misschien wel dé redenen waarom zij onlangs gebeld werden door een verzekeraar: of zij een bieding wilden doen op een grote partij elektronica met waterschade. 

Eigenaar Ymo Kooistra: “Mijn vader heeft vanuit het verleden een goede verstandhouding opgebouwd met tal van schade-experts. Mede dankzij die naamsbekendheid worden we geregeld benaderd om biedingen uit te brengen. Biedingen doen we eigenlijk zelden op afstand, tenzij we de expert heel goed kennen en precies weten wat we kopen. Meestal stappen we gewoon in de auto, ook al moeten we de hele Benelux doorrijden. Zeker bij een schade aan elektronica waarbij wij de garantie en dus het risico kunnen overnemen. Dan willen we de partij toch graag met eigen ogen bekijken. Na inspectie van de partij besloten we diezelfde middag nog te bieden. Eind van de dag werd de opdracht gegund en vond de betaling plaats. Diezelfde avond nog rukten we uit om de partij op te halen met een team dat al jaren voor ons werkt en eigen vrachtwagens speciaal ingericht om goederen netjes te vervoeren.” Vader Epie vult aan: “Daardoor kan ons bedrijf snel acteren. En dat is ook waar het uiteindelijk om draait: om snelheid, zodat gedupeerden geen vertraging oplopen. Snelheid van bezichtiging, betaling en logistieke afhandeling. En daarnaast moet je alles kunnen en willen kopen. We konden onlangs nog de gehele voorraad van een winkel met merkkleding met rookschade kopen. Die merkkleding is voor ons een heel mooi product om in onze eigen winkels te verkopen. Niets is ons te gek. Op gewoon een doosje telefoons van een paar honderd euro bieden we. Op de inboedel van een compleet tuincentrum van enkele miljoenen bieden we ook. Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd.” 

 
(Advertorial)
Geplaatst op 06-12-2017