Van Akkerveeken terug in branche: met Blue Risk

Na bijna anderhalf jaar van afwezigheid is Frank van Akkerveeken teruggekeerd in de verzekeringsbranche waarin hij sinds 1992 werkzaam is, laatstelijk als directeur en mede-eigenaar bij Concordia de Keizer. Hij richt zich met Blue Risk op cybercrime en aansprakelijkheid.

Met zijn nieuwe bedrijf Blue Risk richt Frank Akkerveeken (foto) zich als nichemakelaar met aansprakelijkheidsverzekeringen en cybercrime-oplossingen op bestuurders, commissarissen, professionele dienstverleners, (middel)grote bedrijven, gemeentes en instellingen. Hij wil binnen vijf jaar uitgroeien "naar een professionele en energieke organisatie die van werkelijke betekenis is in de Nederlandse verzekeringsmarkt". Van Akkerveeken claimt met zijn nieuwe start-up "de eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar in Nederland op het gebied van cybercrime en aansprakelijkheid te zijn". Zijn bedrijf is gevestigd in Rotterdam aan de Meent.

Deze week is Max Hollemans aangenomen. Hij is afgestudeerd aan de TIAS School for Business and Society en gaat zich toeleggen op strategische analyses van specifieke doelgroepen. 

 

 
Jan Schrijver; bron foto Blue Risk
Geplaatst op 05-12-2017


Share on: