Sfeervol bomen bij Vanderwal & Joosten

Zaterdagmiddag is de geslaagde winterbijeenkomst Sfeervol Bomen van Vanderwal & Joosten gehouden in de gezellige accommodatie van Green Village in Nieuwegein. Niet minder dan 150 relaties met hun partners en hun kinderen, in totaal 60, alsook 35 experts van het organiserende bedrijf genoten op een sfeervol winterterras van de kerstsfeer.

Het was voor de zesde keer dat Vanderwal & Joosten deze jaarlijkse bijeenkomst genaamd “sfeervol bomen” organiseerde, met recht aangeduid als 'evenement voor groot en klein'. De kinderen konden allemaal op de foto met Elza uit Frozen. Dat was voor hen nog maar het begin van het feestje, want de knutseltafels stonden binnen klaar. Een animatieteam was aanwezig om de kinderen creatieve uurtjes te laten beleven, terwijl vader en of moeder buiten op het winterras in de daar opgezette partytent op ontspannen wijze van een Glühwein, warme chocolademelk of ander drankje konden genieten, waarbij door het culinaire team van Green Village lekkere amuses werden geserveerd. Ook een verfijnde erwtensoep op amuseformaat ontbrak niet.

Onder de klanken van een jazzband, met op trompet de in de schadebranche goed ingevoerde advocaat John Kopp, werden door de aanwezigen nieuwe contacten gelegd en bestaande onderhouden, zodat de naam "sfeervol bomen" geheel werd waargemaakt. Na afloop stond er voor iedereen een kerstboom klaar om mee naar huis te nemen en daar de kerstsfeer te continueren. De bakken sneeuw die de dag erna zouden neervallen, gooiden er nog een sfeervol schepje bovenop dit weekeinde.

Foto: de kinderen hadden het erg naar hun zin aan de knutseltafels (voor meer foto's zie deze Facebook-post)

 
Jan Schrijver; foto Louise Melchers
Geplaatst op 11-12-2017


Share on: