Reaal verbetert MKB-pakket

Reaal meldt het pakket verzekeringen voor ondernemers in het Bedrijven Totaal Plan (BTP) te hebben verbeterd. Acht producten zijn vernieuwd en het productaanbod en de pakketkorting zijn gewijzigd. Daarnaast introduceert Reaal voor het intermediair de nieuwe online offertetool MijnMKB.

Carola Wijkamp-Hermsen, directeur Intermediair Schade bij Reaal: “De recente wijzigingen in het pakket zijn noodzakelijk voor verdere ontwikkeling en verstevigen van onze zakelijke propositie. Naast de wijzigingen in de pakketkorting zijn onder meer de producten Zakelijke Rechtsbijstand en Zakelijke Elektronica volledig vernieuwd. Met dit uitgebreide pakket aan zakelijke verzekeringen verzekert het MKB zich in één keer voor de verschillende ondernemersrisico’s. De bedrijfscontinuïteit blijft gewaarborgd door bescherming te bieden tegen financiële en materiële gevolgen van schade en andere calamiteiten.”

Reaal wil ondernemers inzicht verschaffen in de risico's die zij als ondernemer lopen. Via de MKB-check op de Reaal website krijgen ondernemers inzage in de risico’s en hoe zij zich hier het beste tegen zouden kunnen beschermen. De komende periode zal Reaal ondernemers via een online campagne benaderen om hen ertoe aan te zetten de tijd te nemen om stil te staan bij hun zakelijke verzekeringen.

 
Jan Schrijver
Geplaatst op 01-12-2017


Share on: