NARIM-congres op 17 mei 2018

NARIM (Nederlandse Associatie van Risk en Insurance Managers) houdt op 17 mei 2018 haar jaarlijkse congres, ditmaal getiteld 'NARIM Open'. "We willen, net als bij het afgelopen congres, de deelnemers een beetje uit hun comfortzone halen om anders naar elkaar te kijken", schrijft NARIM-voorzitter Annemarie Schouw in het vandaag als pdf verschenen NARIMAGAZINE.

Het congres zal donderdag 17 mei plaatsvinden in 'Taets' in Zaandam. De discussies zullen worden geleid door Maarten Bouwhuis, van BNR Nieuwsradio. 

In het magazine voorts onder meer aandacht voor een Europese opleiding voor risk managers, voor het ledendeel van de NARIM-website, voor nieuwe leden Michel van Dam (sinds september jl; Athlon Car Lease) en Sven Ibens (vanaf 1 januari a.s.; Action), over de AVG (privacy en databescherming), over het per 9 november jl.  nieuwe NARIM-bestuurslid Mark Hilhorst (Jacobs Douwe Egberts) als opvolger van Marc Nissingh en over Martine Deveneijns (WTW), die in 2016 de Edwin Meyer Award won met haar scriptie over Employee Risk Management. 

In de gisteren bij ons verschenen uitgave SCHADE Cijfers & Trends 2017/2018 staat een verslag van een ronde tafelgesprek over het onderwerp employee engagement, waarbij een van de tafelgasten Martine Deveneijns was. 
Jan Schrijver; bron afbeelding: fragment uit cover NARIMAGAZINE
Geplaatst op 20-12-2017


Share on: