Jong NIVRE doet oproep

Het NIVRE zoekt contact met beginnende schade-experts. "Ben jij schade-expert met enkele jaren ervaring én ben je (nog) niet ingeschreven in het NIVRE-register, dan willen we graag in contact komen met jou", zo luidt de oproep van de commissie ‘Jong NIVRE’.

"Een van de doelstellingen van de commissie ‘Jong NIVRE’ is het in kaart brengen van de groep experts die zich (nog) niet hebben ingeschreven in het NIVRE-register en deze groep uitnodigen voor NIVRE-netwerkbijeenkomsten. Uiteraard wil ‘Jong NIVRE’ beginnende experts enthousiasmeren dat zij zich aansluiten bij het NIVRE. Bovendien wil de commissie ‘Jong NIVRE’ weten wat de redenen zijn waarom schade-experts zich niet inschrijven bij het NIVRE. Deze redenen kunnen wellicht leiden tot een andere propositie van het NIVRE. Help je mee? Wil je dan het inventarisatieformulier invullen vóór 10 januari 2018. Wij hopen dat je tijdens de komende feestdagen inspiratie opdoet om je ideeën over het NIVRE met ons te delen. In het eerste kwartaal van 2018 organiseren we een netwerkbijeenkomst en maken we onze vervolgacties - uit onder andere jouw ideeën - kenbaar."

De Jong NIVRE-commissie bestaat uit vier leden uit verschillende branches, te weten voorzitter Didi Redegeld (Cunningham Lindsey Nederland bv), Rutger Fortuin (TVM Verzekeringen N.V.), Frank van der Lugt (DEKRA Experts) en Maarten Schaap (Vanderwal & Joosten BV).

Op de foto Rutger Fortuin. Van hem vindt u in het vandaag verschenen nummer 6 van SCHADE magazine meer informatie in een interview op de bladzijden 14, 15 en 17.
Jan Schrijver; foto Raphaël Drent
Geplaatst op 19-12-2017


Share on: