Hogenboom vertrekt bij Aon Hewitt

Pascal Hogenboom (48) vertrekt per 1 april 2018 als CEO van Aon Hewitt Nederland. "Dat besluit heeft hij op eigen initiatief genomen", aldus het persbericht van Aon. Hogenboom (foto) is sinds 2013 CEO van Aon Hewitt. De komende maanden blijft hij beschikbaar om Aon de gelegenheid te geven een geschikte opvolger te vinden.

“Onder Pascal’s leiding is Aon Hewitt in Nederland succesvol hergepositioneerd,” zegt Marc van Nuland, country manager Aon Nederland. “Hij heeft de organisatie aangepast om adequaat in te kunnen blijven spelen op de snel veranderende pensioenmarkt. Daarnaast heeft hij zich buitengewoon ingezet voor onze relaties en de verdere ontwikkeling van de Aon United-visie die wij gezamenlijk delen. Wij zijn Pascal zeer erkentelijk voor zijn bijdrage. We betreuren zijn vertrek, maar respecteren zijn keuze en wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn verdere carrière.”

Pascal Hogenboom begon zijn loopbaan in de branche in 1991 als loondienstadviseur bij RVS. In 1994 vervolgde hij zijn loopbaan bij defensie, waar hij een opleiding volgde bij de KMA, om in 2000 weer terug te keren in de branche als leidinggevende van adviseurs van de VVAA. In 2008 trad hij in dienst van Hewitt. 

 
Jan Schrijver
Geplaatst op 01-12-2017


Share on: