Genomineerden in Adfiz Prestatie Onderzoek

Donderdag 11 januari 2018 worden tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst de prijzen uitgereikt van het doorlopende Prestatie Onderzoek, dat uitgevoerd is door Tevreden.nl. De nominaties zijn bekend. Per categorie zijn drie verzekeraars genomineerd voor de prijzen.

De nominaties zijn in alfabetische volgorde: 
 
Zakelijk Schade
De Goudse 
De Vereende 
Nationale-Nederlanden

Zakelijk Inkomen
De Goudse  
Movir 
TAF

Zakelijk Pensioen
Allianz 
Amersfoortse 
Scildon  
      
Particulier Schade
De Goudse  
Nh1816 
Klaverblad

Particulier Leven - Lijfrente
Aegon
Nationale-Nederlanden 
Scildon

Particulier Leven - Banksparen
Aegon 
Nationale-Nederlanden 
RegioBank 
   
Particulier Leven - Overlijdens Risicoverzekering
Dela 
Scildon 
TAF  

Het Adfiz Prestatie Onderzoek maakt transparant welke kwaliteit aanbieders aldus adviseurs leveren. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. Het Adfiz Prestatie Onderzoek geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld dan voorheen toen op de traditionele manier eenmaal per jaar werd geënquêteerd. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView. 

Foto: De Goudse en de Nh1816 behoren opnieuw tot de kanshebbers. Op de foto Bernardo Walta (links) van de Goudse en Cas Verhage van Nh1816 (rechts) met in hun midden Adfiz-voorzitter Wim Heeres, begin 2017 na uitreiking van de Adfiz-award  


 
Jan Schrijver
Geplaatst op 21-12-2017


Share on: