Ronde tafel over beroepsziekten

Tijdens het door Van Ameyde en de advocatenkantoren Van Traa en Stadermann Luiten gehouden seminar ‘Navigeren in een (on)zekere toekomst’ van 8 juni jl. werd aangekondigd te komen tot een 'kennisplatform beroepsziekten'. In het kader hiervan zullen genoemde partijen een Ronde tafel Beroepsziekten houden.

Deze bijeenkomst vindt aanstaande dinsdag vanaf 15.30 uur plaats op het kantoor van Van Traa Advocaten aan de Meent 94 te Rotterdam. 

"Na een korte terugblik over wat we hebben gezien de afgelopen tijd aan nieuws over beroepsziekten in de branche en media (denk aan asbestgrit, aerotoxisch syndroom en chroom6 maar ook het effect van nachtwerk op de gezondheid) zoomen we dieper in op de praktijk van de schaderegeling voor dit soort cases", aldus de organisatie. Gastspreker is Maarten van der Linden van Van der Linden Personenschade en Voorzitter van het branchebestuur Personenschade NIVRE. Hij zal zijn ervaringen op het gebied van beroepsziekten delen. Tot slot is er ruimte voor discussie over de (on)mogelijkheden van een directe verzekering voor beroepsziekten aan de hand van enkele stellingen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.

Informatie over de bijeenkomst via Tamara Tooren, e-mail: Tamara.Tooren@vanameyde.com

Foto van de sprekers tijdens ​het seminar ‘Navigeren in een (on)zekere toekomst’  v.l.n.r. Bart Brenninkmeijer (Mercer Marsh Benefits), Derk-Jan van der Kolk (Van Traa), Peter Knijp (Stadermann Luiten), Veneta Oskam (Van Traa), Edwin Rijsdijk (Van Ameyde) en Peter van de Bedem (Van Ameyde) 

 
Jan Schrijver; bron foto Van Ameyde
Geplaatst op 24-11-2017


Share on: