Tim Coronel op beurs Auto Prof

De beurs Auto Prof in Hardenberg breidt uit met een managementmiddag. Autocoureur Tim Coronel geeft een presentatie op deze managementmiddag. Hij is deze middag de keynote speaker. Verder presenteert Eric Vousten de resultaten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017. De managementmiddag is tijdens Auto Prof 2017 op woensdagmiddag 18 oktober.

De managementmiddag begint met een inloop vanaf 12.45 uur. De middag wordt vervolgens om 13.25 uur geopend door Peter Brouwer, hoofdredacteur Automobiel Management. Eric Vousten van VMS|Insight presenteert aansluitend de resultaten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017. Om 14.00 uur komt Tim Coronel aan het woord. Hij geeft een presentatie over innovatie, ondernemerschap en motivatie. Met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer, teammanager en autocoureur legt Coronel een link tussen de topsport en het bedrijfsleven. Na afloop wordt Auto Prof bezocht.

De managementmiddag tijdens Auto Prof is exclusief voor managers, directeuren en eigenaren uit de automotivebranche. Het programma is na inschrijving gratis bij te wonen voor relaties van Automobiel Management en overige professionals uit de branche. Meer informatie en inschrijven: www.autoprof-hardenberg.nl. 

De editie van Auto Prof in Hardenberg vormt in Noordoost-Nederland het enige platform waar de complete automotive branche samenkomt. De vakbeurs is op 17, 18 en 19 oktober elke dag te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.autoprof-hardenberg.nl. 

 
Jan Schrijver; bron foto: Auto Prof
Geplaatst op 09-10-2017