Schade Regie Centrum officieel geopend

Afgelopen vrijdagmiddag heeft het Schade Regie Centrum in het kantoor aan de Plantagebaan 7 in Wouw met genodigden op feestelijke wijze stilgestaan bij de start van dit nieuwe bedrijf.

Bij de officiële opening waren verschillende herstelbedrijven, experts en verzekeringsbedrijven aanwezig, die gezamenlijk het glas hieven op de nieuwe onderneming. Aansluitend was er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een borrel & bite. Dat laatste element werd verzorgd inclusief een smakelijke bbq. 

Het Schade Regie Centrum (SRC) is enkele maanden geleden opgericht door Louis Schenkel (links) en Steven Mc Gill (rechts). Louis is al sinds 1998 werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als schadebehandelaar (Brand) en later als algemeen schade-expert. Steven heeft al ruim 20 jaar een eigen aannemings- en onderhoudsbedrijf. Louis en Steven hebben hun kennis en ervaring gebundeld in het Schade Regie Centrum. 

Het Schade Regie Centrum beschikt over een netwerk van (kleine) herstelbedrijven en ZZP-ers. Met hen zijn duidelijke afspraken gemaakt over kwaliteit, service en prijs. "Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat schade snel en goed wordt hersteld en tegen scherpe en concurrerende tarieven", aldus het SRC. Het bedrijf kan worden ingezet voor: Reconditionering; Lekdetectie; Loodgieterswerk; Hak- en breekwerk; Stuc-, schilder- en behangwerk; Interieurherstel; Herstel van braakschade (ook kunststof en aluminium); Diverse timmerwerken; Nagenoeg alle andere herstelwerkzaamheden.


 
Margret Wallaard; bron foto: SRC
Geplaatst op 02-10-2017


Share on: