Schade Magazine nummer 5 vandaag verschenen

Nummer 5 van deze jaargang van Schade Magazine is uit en zal een dezer dagen bij de abonnees in de brievenbus liggen. Zoals de cover laat zien in dit nummer de nodige aandacht voor klimaatverandering, of - zoals weervrouw Helga van Leur het liever noemt - klimaatverstoring.

Naast een verslag van een inleiding van Helga van Leur, in dit nummer onder meer aandacht voor personenschade (doorbraak in de diagnose van licht traumatisch hersenletsel en een artikel over 'letselschaderaming op basis van de eerste melding'), reconditionering (nieuws van het brede Platform Reconditionering, een verslag van de klantendag van Polygon, een interview met de AREPA-directie naar aanleiding van de verdere globalisering en een interview met de eigenaar van jubilaris Droogspecialist), taxatie (met speciale aandacht voor woonarken), expertise (een interview in het kader van het 35-jarig bestaan van EMN en een beschouwing van de Bedrijfsregeling Brandregres 2014). Paul Soeteman bekritiseert de visie van toezichthouder DNB ten aanzien van de Bovag-garantie. 

Verder treft u een overzicht van het bedrijfsnieuws van de afgelopen twee maanden (met handige verwijzingen naar vindplaatsen op onze website) en de personeelswisselingen. Ook de agenda is het waard om te raadplegen, waarbij voor de laatste stand van zaken naar onze website wordt verwezen. U kunt uw eigen evenementen aanmelden voor gratis opname in de agenda.

Nog geen abonnee? Voor 45,- euro per jaar heeft u een abonnement, met 6 nummers per jaar plus de special Cijfers & Trends. Als u zich nu abonneert (info@schade-magazine.nl), sturen wij u nummer 5 vandaag nog toe. Als extra service is het blad ook als pdf te raadplegen.
EMG
Geplaatst op 27-10-2017


Share on: