Max Speur nieuwe CEO van CCS

CCS (Combined Computer Services) heeft Max Speur per 1 oktober 2017 benoemd tot CEO. Hij zal tevens worden benoemd als statutair directeur van de vennootschap. Jan Bakker zal terugtreden in zijn functie als ad interim CEO maar blijft lid van het bestuur van CCS als COO en CTO.

Max Speur: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van CCS, een leidende softwarespeler in de Nederlandse verzekeringsmarkt. In de huidige sterk veranderende markt vind ik het een eer en uitdaging om gezamenlijk met veel energie een mooie toekomst voor CCS te bouwen"

Cees van den Heijkant, voorzitter van de raad van commissarissen van CCS: “Wij zijn zeer verheugd dat Max Speur als CEO is toegetreden tot het bestuur van CCS. Max zijn internationale ervaring alsook zijn achtergrond als manager in de IT sluit naadloos aan bij de uitdagingen van CCS. Wij voorzien een versterking van de positie in Nederland als ook een groei van de internationale propositie met het nieuwe product Roundcube.”

De afgelopen zes jaar was Max Speur CEO voor AT10TION, een bedrijf dat zowel vanuit Nederland als Singapore werkt. In deze periode was hij bovendien gedurende vier jaar CCO en COO van SunTec, een in Londen gevestigd bedrijf met 800 medewerkers. Van 2009 tot 2011 werkte hij ruim twee jaar als vice-president voor HP Enterprise Services, een Hewlett-Packard onderdeel in Singapore. Ook werkte hij ruim vier jaar voor EDS en twee jaar voor IBM. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 02-10-2017


Share on: