Koppeling voor AOV met Rolls

Reaal heeft een directe koppeling aangebracht met de vergelijkingssoftware van Rolls. Reaal zegt hiermee als eerste AOV-verzekeraar een directe koppeling gerealiseerd te hebben met deze vergelijkingssoftware. De premie-inkomsten van de AOV-portefeuille van Reaal liggen rond de €100 miljoen euro.

"Met de koppeling tussen Rolls en MijnAOV kan de adviseur snel en gemakkelijk een Reaal AOV vergelijken via Rolls en direct accepteren en afsluiten in MijnAOV", meldt de verzekeraar. Adviseurs die vanuit Rolls kiezen voor de Reaal AOV, worden automatisch doorgestuurd naar de MijnAOV-omgeving van Reaal.

Pim Hafkenscheid, directeur AOV bij Reaal: "We zijn erg blij met de koppeling tussen Rolls en MijnAOV. Hierdoor is dubbele invoer van gegevens niet meer nodig. Adviseurs kunnen daardoor snel en gemakkelijk een goede AOV aanvragen voor hun klant. En dat komt ook ten goede aan het AOV-advies van de adviseur aan de klant."

Laurens Schoonhoven, commercieel manager bij Rolls: "Ook vanuit Rolls zijn we blij dat we met deze mogelijkheid onze klanten verder kunnen helpen in het efficiënter maken van hun AOV-adviesproces. De adviesmarkt heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en wij willen hier als marktleider graag in mee gaan om onze software nog beter te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk van onze gebruikers. Dit is een eerste en belangrijke stap om die doelstelling te realiseren."

Op de foto van links naar rechts: Koos van der Togt (Reaal), Laurens Schoonhoven (Rolls), Gerwin Warris (Reaal) en Pim Hafkenscheid (Reaal)


 
Jan Schrijver; bron foto: Reaal
Geplaatst op 03-10-2017


Share on: