Hoe pakt u fraude in de letselschadepraktijk aan?

Fraude krijgt steeds meer aandacht bij letselzaken. Het aantal claims waarbij het vermoeden bestaat dat er wordt gefraudeerd neemt toe en de gevorderde schade is hoog. Toch is er vaak twijfel óf en hoe de zaak verder op te pakken. Fraude bij letselschade ligt immers uiterst gevoelig. Het is lastig te bewijzen of er daadwerkelijk wordt gefraudeerd. Studiecentrum Kerckebosch organiseert een dag over de bewustwording van een groeiend probleem. U leert scherp te zijn op signalen en u komt op de hoogte van de mogelijkheden van aanpak van fraude.

Bij de behandeling van een vermoeden van fraude zijn er volop aandachtspunten en risico's. Wat mag u onderzoeken? Hoe gaat u het communiceren? Hoe verkrijgt u bewijs? Is het dossier op orde? Op welke valkuilen moet u letten? En wat is ethisch en juridisch wenselijk en nog toegestaan?
 
De studiedag Fraude in de letselschadepraktijk op 9 november in Breukelen biedt u een actuele stand van zaken, praktijkcases met "lessons learned" en vooral veel nieuwe inzichten.
 
Accreditatie:
NOvA: 5 PO-punten
NIVRE: 5 PE-punten
 
Meer informatie en inschrijven kan via Hyperlink: https://www.kerckebosch.nl/webwinkel/product/fraude-letselschadepraktijk-2600124?utm_source=schademagazine&utm_medium=schademagazinenj3&utm_campaign=fraudeletsel
 
Andere interessante bijeenkomsten die Studiecentrum Kerckebosch dit najaar organiseert zijn o.a.:
 
7 november 2017
Europees recht en verkeersongevallen
21 november 2017
Wegwijs in het woud van Werkgeversaansprakelijkheid
7 december 2017
Actualiteiten Letselschade
 
Bekijk onze volledige agenda op  www.kerckebosch.nl >
 
Hyperlink: https://www.kerckebosch.nl/agenda/384?utm_source=schademagazine&utm_medium=schademagazinenj3&utm_campaign=letseldagenfraude
 
Kerkckebosch Uitgeverij Studiecentrum
Geplaatst op 11-10-2017


Share on: