Hans Groot in directie Aon Risk Solutions

Hans Groot (53) wordt per 1 november benoemd tot Chief Broking Officer (CBO) en lid van de directie van Aon Risk Solutions. Met deze benoeming legt hij zijn taken neer als CCO/COO van Aon Benfield Netherlands.

Hans heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de verzekerings- en herverzekeringsindustrie. Hij was eerder werkzaam als CEO Europa bij schade-expert Cunningham Lindsey. Daarvoor was hij werkzaam bij de Delta Lloyd groep in diverse management- en directiefuncties in binnen- en buitenland.

Hans Groot: “De samenwerking en kennisdeling tussen Aon Risk Solutions, Aon Benfield en Aon Hewitt wordt steeds sterker. Ik zie ernaar uit dit in het belang van onze klanten en markten een extra push te gaan geven. We hebben zoveel mooie integrale oplossingen en die willen we natuurlijk delen.”

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland en CEO Aon Risk Solutions: “Wij zijn blij dat wij met Hans een CBO hebben benoemd die afkomstig is uit onze eigen organisatie. Met zijn grote staat van dienst is hij uitermate geschikt voor deze functie en van enorme waarde voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van Aon. Samen met Deputy CBO Armand Hoftijzer zal Hans onze broking-strategie voortzetten.”


 
Jan Schrijver; bron foto: Aon
Geplaatst op 09-10-2017


Share on: