Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week TRITION te EERSEL in beeld.

Trition biedt een totaalpakket van diensten aan om schades als gevolg van water- vocht- en klimaatproblematiek te voorkomen of te beperken. Met de diensten Lekdetectie, Bouwkundig Onderzoek & Advies, Droogtechniek en Klimaatbeheersing biedt Trition landelijke dekking. Ze verzorgen de totale dienstverlening op het gebied van het saneren van vocht- en waterschades.

Trition: http://www.schade-magazine.nl/almanak/trition-bv-(hoofdkantoor)/245

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.
Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
 
EMG b.v.
Geplaatst op 27-10-2017


Share on: