Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week IG ONDERHOUD te BOSSCHENHOOFD in beeld.

Eigenaresse Ingrid van Heteren (47 jaar) heeft ruim 5 jaar op kantoor in de schadebranche gewerkt en aansluitend heeft ze  een jaar ervaring opgedaan met brand- en waterschades. Ze heeft als assistente op de werkvloer meegelopen. In 2012 is ze samen met haar partner Gerard IG Onderhoud gestart. Gerard werkt al bijna 40 jaar in de wereld van schadeverzekeringen
(gestart bij Roha en vervolgens bij Roheko) en hij is binnen IG Onderhoud projectmanager, voorman en projectleider.

Ingrid en Gerard werken samen met een grote groep zzp-ers, eenmanszaken, eigen aannemers en diverse specialisten. Hierdoor kunnen ze uw klus van A tot Z uitvoeren!

IG Onderhoud: http://www.ig-diensten.nl/414155405

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.
Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
 
EMG b.v.
Geplaatst op 13-10-2017


Share on: