Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week HEIDEHUIZEN EXPERTISE te OLTERTERP in beeld.

Heijdehuizen expertise | Agrotax Expertise en Taxatiebureau is volledig gespecialiseerd in schade-expertise en risico-management van levende have en gewassen. Agrotax werkt onafhankelijk en is ongebonden. Indien een klant te maken krijgt met schade wordt de toedracht onderzocht en de schadeclaim beoordeeld. De omvang van de schade wordt vastgesteld en op verzoek van de klant wordt de schade met partijen geregeld.

Heidehuizen Expertise: ​http://www.schade-magazine.nl/almanak/heidehuizen-expertise-bv-agrotax-expertise-en-taxatiebureau/97

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.
Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
EMG b.v.
Geplaatst op 06-10-2017