Amsterdam Security Expo heeft special Cyber Security Dome

“Bewustwording is een must!” Wie het heeft over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging, kan niet om cyber security heen. Tijdens de Amsterdam Security Expo (voormalig SSA), de vakbeurs op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid), is dit dan ook een van de vier centrale thema’s die op de beursvloer worden uitgelicht.

Op het speciale Cyber Security Dome kunnen bezoekers – van 31 oktober tot en met 2 november in RAI Amsterdam – terecht bij Caesar Overheid, RootSec, RedSocks Security en Fortytwo Security. Stuk voor stuk partijen die uit de praktijk weten waar bedrijven tegenaan lopen als het gaat om cyber security. Security Specialist Emil Pilecki van RootSec: “Bewustwording is een must. Iedereen denkt namelijk, mij overkomt het niet!”

Naast hun aanwezigheid op het Cyber Security Dome geven de deelnemende partijen dagelijks presentaties in het InnovationLAB. Ook worden tijdens Amsterdam Security Expo de resultaten van het Nationale IT-Security Monitor gepresenteerd.

Overige activiteiten
Naast het Cyber Security Dome, zijn er ook een Public Safety Plein, Secure Smart Buildings Plein en Fire Protection Area. Ook is er een workshopprogramma in het InnovationLAB, en worden tijdens de eerste beursdag van Amsterdam Security Expo de Innovation Awards uitgereikt. Voor meer informatie en gratis registratie ga naar: www.amsterdamsecurity.com/expo
 
Bron: RAI Amsterdam
Geplaatst op 17-10-2017