Als schadehersteller inspelen op de laatste woontrend

Waar wij de afgelopen jaren juist veelal te maken hadden met het herstel van (kunst)leren zitmeubelen, is de huidige trend zitmeubelen bekleed met weefstoffen. Dit vergt een andere herstelmethode waar wij als schadehersteller op moeten inspelen…. Lees verder

Als schadehersteller van zitmeubelen hebben wij te maken met de gevolgen van een woontrend. Waar wij de afgelopen jaren juist veelal te maken hadden met herstel van (kunst)leren zitmeubelen, is de huidige trend zitmeubelen bekleed met weefstoffen. Dit vergt een andere herstelmethode! Het is belangrijk dat het herstel continu wordt aangepast aan de trend van het moment. Dit doen wij met alle plezier, juist dit houdt het schadeherstel zo levendig!
 
Ook weefstoffen zijn gelukkig goed herstelbaar. Herstel gebeurt middels gedeeltelijke herstoffering of middels stoppage. Dit laatste is een speciale techniek waarbij nieuwe draden uit de overslag van de bank gehaald worden en op de plek van de schade handmatig opnieuw ingeweven worden. Het resultaat is vaak boven verwachting en menig klant is hier zeer over te spreken. Als gevolg van de doorzettende trend van weefstoffen, hebben wij nu meerdere mensen hiervoor opgeleid. Waar het kan, zal deze techniek ter plaatse bij de klant uitgevoerd worden. Het meubel hoeft dan niet meer opgehaald te worden en dit komt het gemak van de klant en de snelheid van herstel ten goede!

Is de schade kleiner dan 3 cm, dan is herstel door Nomot ter plaatse al geregeld voor slechts € 180,-.

Zie: https://nomot.nl

(Advertorial)

 
Nomot
Geplaatst op 18-10-2017


Share on: